Vásárlási útmutatók elektronikai berendezésekhez

d6b3bb6ec87f445384187e581754d3f3.jpeg

Tudja meg, mire kell figyelnie, ha elektronikus berendezéseket, kütyüket, kiegészítőket, szerszámokat és alkatrészeket vásárol.

Olvassa el az elektronikai berendezések útmutatóiról készült gyűjteményünket, mindenféle elektronikus berendezéshez és eszközhöz, hogy megalapozott döntéseket hozzon arról, hogy mit vásárol, és megbizonyosodhat arról, hogy a legjobb lehetőségeket vásárolja.

Elektronikus termékek vásárlásakor - a fejhallgatótól kezdve a fülhallgatón át az elektronikus tesztberendezésekig és multiméterekig, vagy az elektronikai alkatrészekig - sok termék található a piacon. A legjobb vásárlások ismerete nem mindig könnyű, mivel nem mindig lehet megismerni az összes keresendő dolgot.

Televízió vásárási útmutatók

Mennyivel jobb a 8K, és érdemes váltani?

A 4K a felbontás szabványa a televíziók számára, de most kezdjük látni, hogy a 8K tévék csúsznak. Mennyivel jobb a 8K, és érdemes váltani?

Lehet, hogy volt egy 4K-s tévéje, mióta először jöttek ki. Talán csak a közelmúltban frissítettél. Talán még mindig 1080p-es tévét használ. Bármi legyen is a képernyő jelenlegi állapota, valószínűleg hallott már arról, hogy mi várható a 4K: 8K után. Ez a következő nagy ugrás a TV-felbontásban. És hasonlóan a 4K-hoz, az átmenet új technológiákat igényel. Itt van minden, amit tudnia kell a 8K-ról: mi ez, mikor jön, és mit kell működnie.

A megfelelő TV készülék kiválasztása

A tévéstechnika az elmúlt években fejlődött, ezért ha frissít, akkor megzavarhatja a modern tévés vásárlási élmény. OLED-et vagy QLED-et fog kapni ? LED vagy LCD? És milyen streaming alkalmazásokra van szüksége? A tévék nemcsak a kép teljesítményét emelték. A legkisebb, legolcsóbb modellek kivételével az összes felbontása legalább 4K.

Vannak vadonatúj fejcsomagolási technikák is, mint például a HDR, az OLED és a QLED. A képernyő méretével, a tévékészülékkel, a bemenetek számával és a "van-e Netflix ?" Kérdésével kapcsolatos alapvető kérdések mellett . Ijesztő, mi? A megfelelő TV kiválasztásához és annak megkönnyítésére, hogy kevésbé lehengerlő legyen, átfogó TV vásárlási útmutatót készítettünk. Azért van, hogy segítsen Önnek és sokkal kevésbé fájdalmas legyen az élmény. Akár néhány ezer, akár több tízezer koronát kell elköltenie, mi segítünk Önnek a megfelelő tévé kiválasztásában.

Tudnivalók a TV típusokról

A LED-világítással rendelkező LCD-készülékek domináltak a tévék piacán, de a képernyőtechnológiák és a qled erősödtek. Különösen az exkluzívabb modellek között. Így működnek a különböző képernyőtechnikák. Olvasd el cikkünkben!

Fejhallgató, fülhallgató vásárlási útmutatók

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fejhallgatót?

Ma a fejhallgató fontos kiegészítő és nélkülözhetetlen kiegészítő a mobiltelefonhoz, számítógéphez vagy televízióhoz. A fejhallgató akkor van velünk, amikor pihenünk, amikor sportolunk, és egyesek számára még munka közben is. Náluk a kedvenc zenéjük hallgatása élvezetesebb és teljesen más élmény. Vásárláskor azonban a leggyakoribb kérdés az, hogy hogyan és melyik fejhallgatót válasszuk, hogy azok a lehető legnagyobb hasznunkra váljanak és minőségi hangzást kínáljanak.

Különböző formájú fejhallgatók A piacon sokféle fejhallgató létezik, amelyeket különféle jellemzők különböztetnek meg. Egyes fejhallgatók kiválóan alkalmasak zenehallgatásra, más fejhallgatók alkalmasabbak sporttevékenységekre, harmadik fejhallgatók pedig kényelmükről híresek.

Feltétlenül szükséges időt szánni a vásárlás előtt, és alaposan át kell tekinteni a fejhallgató kínálatát. A viselés módjától függően ismerünk olyan fejhallgatókat, amelyek a fülbe vannak bedugva, ilyenek a fülre helyezve, és az egész fülre kiterjedő fejhallgatók. Melyik fejhallgatót válasszuk, az főleg a használat céljától függ, és mennyit hajlandó levonni a fejhallgatóért.

Gamer vagy zenei fejhallgató?

Ha audiofilt kérdezel a gamer fejhallgató és a zenei fejhallgató közötti különbségről, valószínűleg nem is válaszol rád, mert eszméletlen lesz, amint megemlíted a játék szót. Ez akkor történik, amikor a gamer fejhallgatóit nem veszik figyelembe híven azok, akik zsigeri szenvedélyt mutatnak a zene iránt, mivel szerintük hiányoznak a zenei hangzás szempontjából.

Ha ez igaz lenne, akkor már megkapnánk a választ a címben feltett kérdésre: mi a különbség a játék fejhallgató és a zene vagy audio fejhallgató között?

pro-x-hero_png_imgw_1888_1888.jpeg

Útmutató a fejhallgatók típusaihoz

Vezeték nélküli fejhallgató - Bluetooth fejhallgató - Fülhallgató - Fülbe helyezhető - Fülön - Fül fölött ... Ezek mind olyan kifejezések, amelyek segítenek leírni a különböző típusú fejhallgatókat, és gyakran a tájékozódás dzsungelévé válhat. vásárlás.

Ez a kis útmutató betekintést enged a különböző típusú fejhallgatók előnyeibe és hátrányaiba, és ezáltal elősegítheti a következő fejhallgató vásárlását. Végül egy rövid történelmi visszatekintés lesz a fejhallgató eredetére és fejlődésére.

Hangfalak, hangprojektorok

Soundbar vagy 5.1 hangrendszer?

Soundbar vs. 5.1: Hogyan működik a két hangrendszer?
Először tisztázzuk az alapokat: Mi is pontosan a soundbar, és mi különbözteti meg az 5.1-es rendszert?

Olvasd el cikkünket!

Mi Az A Soundbar És Hogyan Javítja A Hallgatási Élményt?

Hallottál már házimozi rendszerekről, mélynyomókról, erősítőkről, hangsávokról és hangdobozokról, de nincs világos elképzelésed? A mai bejegyzésben együtt láthatjuk, hogy ezeket a technológiákat miként használják az audiorendszer fejlesztésére , milyen jellemzőkkel bír, és hogyan lehet kiválasztani a hangsávot és a hangdobozt .

Képzelje el, hogy kényelmesen ül otthonában a kanapén, bekapcsolja a tévét és elindít egy jó filmet: mennyire fontos az audio a tapasztalatában?

Manapság a hallási élmény ugyanolyan fontos, mint a vizuális, és az új technológiák lehetővé teszik az audio sávok maximális gondozását, hogy teljes mértékben bevonják a nézőket.

De gondoljon arra is, amikor kedvenc zenéjét hallgatja, vagy egyszerűen csak megnéz egy műsort a tévében ... Mennyit változhat a hangminőség és mennyit adhat az adott pillanat kelleméhez?

Ha nincs helye házimozi-rendszernek az otthonában, vagy valami hasonlót szeretne, és megfizethetőbb áron, akkor a hangprojektorok jelentik a megoldást arra, hogy erőt és részleteket adjon televíziós hangjának.

De hogyan lehet kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő hangsávot és hangdobozt ? Nézzük meg együtt.

A hangprojektor kiválasztása

Igazi filmértő vagy, és élvezni akarod kedvenc filmedet otthonod kényelmében, akárcsak egy moziban? Felszerelt Full HD vagy 4K TV-vel, de szeretne jobb hangminőséget is elérni? Ha igen, akkor a legjobb megoldás az, ha külön hangkészletbe fektet be. Egyszerű és elegáns megoldás ilyen esetben az úgynevezett soundbar.

lg_sl9yg_soundbar_001_0.jpg

A legjobb bluetooth hangfal kiválasztása

A Beatlestől Beyoncéig, Beethoventől Brad Paisleyig nem titok, hogy a nagyszerű zene javíthatja életét. A mai legjobb vezeték nélküli és Bluetooth hangfalakkal pedig soha nem volt ilyen egyszerű integrálni kedvenc dallamait a rutinba, legyen szó otthon vagy útközben.

A vezeték nélküli és a Bluetooth hangfalak egyszerű, vezeték nélküli kapcsolatot kínálnak, amely kényelmes, de nem áldozza fel a csúcsminőségű hangzást.

Ha el akarja vinni a dallamait a tengerpartra, vegye fontolóra egy vízálló hangfalt, amely rengeteg energiát feltöltő újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Ha videofil vagy, vásárolhat egy egységet, amely könnyen integrálható a tévével vagy a játékkonzollal. Ha nagy otthona van, mit szólna egy olyan modellhez, amely egy sokoldalú többszobás rendszer részeként működik?

És végül, az alaki tényező egyre nagyobb figyelmet kapott, mivel a gyártók egyre inkább megkülönböztetik termékeiket a tervezés révén, vonzó hangfalakat gyártva. Vagy legalábbis felhívja magára a figyelmet.

Bár hagyjuk Önt, hogy döntsön az esztétikumról, tesztelési programunkban ezeket a hangfalakat áttekintjük, értékelve az olyan kényelmi szempontokat, mint a sokoldalúság és a könnyű használat, beleértve a beszélő minden fontos képességét a vezeték nélküli kapcsolat létrehozására és fenntartására, miközben a legnagyobb hangsúlyt a hangminőségre helyezi.

süti beállítások módosítása