Hogyan növelhetem a Wi-Fi jelemet?
Hogyan növelhetem a Wi-Fi jelemet?

pexels-edouard-matte-7862565.jpg

Úgy döntöttem, hogy elkészítek egy cikket, amely tippeket tartalmaz a Wi-Fi hálózati jel erősítésére. Az interneten sokféle cikk található ebben a témában, de szinte minden cikk sok felesleges információt tartalmaz. Pontosabban, sok ajánlás van néhány beállításhoz, amelyeknek semmi közük a Wi-Fi jel sugarának növeléséhez, és semmilyen módon nem befolyásolhatják magának a hálózatnak a hatótávolságát.

Ha a Wi-Fi jel erősítéséről beszélünk , ...

Mi az a videokártya?
Mi az a videokártya?

mining-2648005_1920.jpg

A videokártya egy bővítőkártya, amely lehetővé teszi a számítógép számára, hogy grafikus információkat küldjön egy videokijelző eszközre, például monitorra, TV-re vagy projektorra.

A videokártyák néhány más neve a grafikus kártya , a grafikus adapter, a kijelző adapter, a video adapter, a videovezérlő és a kiegészítő kártya (AIB, kiegészítő kártya ). Ezeket a kifejezéseket a következő bekezdésekben felváltva fogjuk használni.

Számos ...

Hogyan válasszuk ki a legjobb fejhallgató erősítőt?
Hogyan válasszuk ki a legjobb fejhallgató erősítőt?

ehqwvpw.jpg

Bárki számára, aki jól érzi magát zenéje hallgatásában, előfordulhat, hogy befektetnie kell egy hangerősítőbe a használt fejhallgató alapján. A fejhallgató-erősítők történetesen olyan sok ember számára fontosak, hogy a legtöbb audiofil nem is mer zenét hallgatni, ha a zenéinket nem egy jó erősítő vezérli.

De hogyan lehet megvásárolni a legjobb fejhallgató-erősítőt anélkül, hogy valóban ismerné a keresett dolgokat vagy azokat, amelyeket figyelembe ...

Hogyan válasszuk ki a legjobb CPU hűtőt
Hogyan válasszuk ki a legjobb CPU hűtőt

cooler-master-masterair-g100m-header.jpg

Soha ne építsen számítógépet anélkül, hogy megbizonyosodna a megfelelő hűtőrendszer telepítéséről. A processzor hűtőket úgy tervezték , hogy eloszlassák a számítógép szívében elhelyezkedő processzor által termelt hőt. A ventilátorok, radiátorok és ezekben a hűtőkomponensekben található egyéb elemek lehetővé teszik a felhalmozott hőenergia áramlását a létfontosságú működő alkatrészektől a hardver károsítása nélkül.

Számos CPU hűtő ...

OLED vagy LCD / LED - milyen típusú tévét válasszon?
OLED vagy LCD / LED - milyen típusú tévét válasszon?

lg-signature-product-oled-tv-w9-one-with-the-wall-w.jpg

Melyik tévé lesz jobb számomra: LCD vagy OLED? Vagy esetleg LED vagy QLED? Sok fogyasztó tesz fel ilyen kérdéseket. Ebben az útmutatóban megpróbálunk választ adni rájuk, de gyakorlati szempontból. Megfontoljuk, hogy melyik típusú televízió működik a legjobban az adott alkalmazásokban.

Mi a különbség az LCD, a LED és az OLED TV-k között?

Kültéri hangfalak a kiváló zene érdekében
Kültéri hangfalak a kiváló zene érdekében

partybox-crop.jpg

Akár pihentető háttérzene, akár zene a kerti partihoz - a külterületre vonatkozó kiváló minőségű hangkoncepció nagyon különleges hangulatot hoz a kertjébe. A kültéri terület típusától és szerkezetétől függően más hangrendszert lehet használni.
A hangfalak sokféle típusa és modellje gyakran megnehezíti az áttekintést. A kerti zenének mindenekelőtt egy dolgot kellene tennie - pihenjen!

Milyen lehetségek vannak a külső hangfal telepítésekor

...

5 ok a vezetékes fejhallgató használatának folytatására
5 ok a vezetékes fejhallgató használatának folytatására

12053_2.jpg

Az 1990-es évek óta a vezetékes fejhallgatók elvesztették a hangsúlyt az olyan vezeték nélküli technológiák megjelenésével, mint az infravörös és a Bluetooth, amelyek népszerűsítették a kihangosító kereskedelmét. Ezenkívül manapság egyre több márka választja a fejhallgató -port nélküli mobil eszközök gyártását.

Bár sok olyan vállalat van, amely nem fogad tétet ezen eszközök használatára, mégis vannak kényszerítő okok, amelyek miatt az ...

Hogyan működnek a vezeték nélküli fejhallgatók
Hogyan működnek a vezeték nélküli fejhallgatók

789564-0010_5.jpg

A vezeték nélküli fejhallgató trend ebben a fejlõdõ technológiában. Könnyedén csatlakozhat különböző eszközökhöz a rendetlen vezetékek és a korlátozott mozgás nélkül.

Az eszközök vezeték nélküli csatlakoztatásának három módja van: infravörös, rádió és bluetooth. De inkább a Bluetooth technológiára fogunk koncentrálni, mivel ez a széles körben elismert vezeték nélküli kapcsolat. Sőt, manapság a legtöbb eszköz Bluetooth-kompatibilis. Legyen ...

Vásárlási útmutatók elektronikai berendezésekhez
Vásárlási útmutatók elektronikai berendezésekhez

d6b3bb6ec87f445384187e581754d3f3.jpeg

Tudja meg, mire kell figyelnie, ha elektronikus berendezéseket, kütyüket, kiegészítőket, szerszámokat és alkatrészeket vásárol.

Olvassa el az elektronikai berendezések útmutatóiról készült gyűjteményünket, mindenféle elektronikus berendezéshez és eszközhöz, hogy megalapozott döntéseket hozzon arról, hogy mit vásárol, és megbizonyosodhat arról, hogy a legjobb lehetőségeket vásárolja.

Elektronikus termékek vásárlásakor - a fejhallgatótól kezdve ...

Mi az eredeti vezeték nélküli fülhallgató és hogyan működnek?
Mi az eredeti vezeték nélküli fülhallgató és hogyan működnek?

galaxy-buds-lifestyle-official.jpg

A fülben, a fülön és a fül fölött - a fejhallgató sokféle formában és méretben kapható, és gyorsan az egyik legelterjedtebb elektronikus eszközzé vált.

Legyen szó zenehallgatásról, a tartalomban való elmélyülésről vagy a telefonos beszélgetések élvezetéről, egy minőségi fülhallgató valóban nagy különbséget jelent.

Az elmúlt években egy újabb kvantum ugrásnak lehettünk szemtanúi a tervezés és a technológia terén, amely igazi vezeték ...

süti beállítások módosítása